ul. Ogrodowa 46, 22-100 Chełm
510 502 900 lub 82 564 36 32

e-mail: adrianasztuk@gmail.com

Zapytania ofertowe nr 1/2018

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/2018 z dnia 11 lipca2018 r. dotyczące realizacji usługi hotelarskiej i cateringowejw ramach projektu „Rodzinna przystań”.

pdf Zapytanie

W dniu 12 lipca 2018 r. dokonano następujących zmian:
Klauzula społeczna (polegająca na zatrudnieniu wśród osób bezpośrednio uczestniczących w wykonywaniu zamówienia co najmniej 1 osoby bezrobotnej na podstawie umowy o pracę), stanowi jedno z kryteriów oceny ofert, nie zaś jeden z warunków udziału w postępowaniu (tak jak to było przed wprowadzeniem zmian). Oferenci spełniający klauzulę społeczną otrzymają 10 punktów za kryterium "klauzula społeczna", zaś oferenci nie spełniający klauzuli społecznej otrzymają 0 punktów za kryterium "klauzula społeczna".
W związku z powyższymi zmianami, zmianie uległa także waga punktowa za kryterium "cena brutto": zmieniono z 80 % na 70 %. Waga punktowa kryterium "standard obiektu" pozostała bez zmian.
W załącznikach znajduje się zmieniona treść zapytania ofertowego, gdzie także zostały naniesione ww. zmiany.

pdf Zmieniona treść zapytania

pdfInformacja o wybranym wykonawcy w postępowaniu

logotypy2